Vi tilbyr alltid gratis frakt.

Varene sendes til adressen du legger igjen under bestillingen, og blir sendt så snart betaling er registrert hos oss.

Når du mottar varen ber vi om at du kontrollerer den. Du må alltid kontrollere at emballasjen ikke er skadet og at antall kolli stemmer. Hvis varen er skadet under transport skal dette noteres på transportørens leveringsskjema. Skade/manko må alltid meldes til oss omgående og senest innen samme dagen at du har mottatt varen.

Vi har ansvaret frem til varen overtas av deg. Dersom produktene har skade eller mangler, kan du kreve retting av feilen, erstatning, ny vare eller at kjøpet heves. Krever du ny vare forutsetter det at varen fortsatt er lagervare på vårt lager.

Melding om feil, skade eller mangler skal sendes inn på e-post da vi må ha skriftlig dokumentasjon på dette.

Servicepakke

Med Postnord leveres din pakke raskt og sikkert til et utleveringssted nær deg. Lange åpningstider sørger for at du kan hente pakkene dine når passer deg. Når pakken ankommer utleveringsstedet blir du varslet via SMS, e-post eller per brev. Fremsendingstiden er normalt 1-3 virkedager (enkelte strekninger 4-5 virkedager). Du har mulighet til å spore sendingen på Postnord.no. Du mottar ditt sendingsnummer på e-post når pakken er sendt fra vårt lager.

Hjemlevering ”pakke i postkassen med sporing”

Postnord Hjemlevering er en tjeneste som er utviklet for kunder som ønsker varene levert hjem til privatadressen. Markedets mest ambisiøse ruteplan gir korte leveringstider til hele landet. Varene leveres i din postkasse. Dette er kun mulig for små varer.

Fremsendingstiden i byer og tettsteder er normalt 2-3 virkedager. I mindre byer er det 2-5 virkedager.

Hent selv

Varene kan avhentes fra vårt lager på Jordbærveien 31, 3153 Tolvsrød.

NB! Husk at du alltid må ringe eller sende e-post for å avtale tid for avhenting av din vare.

Dersom du kommer før dette er gjort kan det være at våre lagerarbeidere ikke er tilstede og vi kan da ikke garantere for at varene er fysisk tilstede. Eller at det er noen som kan møte dere på stedet.

Fraktpriser

Alltid gratis frakt på bestillinger. Alt sendes direkte fra Norge uten gebyrer og ingen toll.

Systemene våre bestemmer hvilken fraktmetode som egner seg best for din bestilling. Vår samarbeidspartner er Postnord.

Får ikke bestillingen din plass i postkassen, vil den bli sendt til nærmeste postkontor eller post i butikk. Du vil da motta en hentelapp per post eller varsling på SMS.

Status på levering

Lagervarer sendes normalt i løpet av en til to virkedager. Tidspunktet du bestiller avgjør når vi kan plukke, pakke og sende din ordre. Transporttiden vil variere noe avhengig av leveringsadresse og hvilken fraktmetode du velger.