Våre kunder er opptatt av at Norgeslykten.no håndterer personopplysninger på en betryggende måte. Under får du en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer disse opplysningene.

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Kortnummer og informasjon oppbevares av en tredjepart etter bestemmelsene i personvernloven og ikke av Norgeslykten.no utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Din konto på Norgeslykten.no

Når du handler på Norgeslykten.no har du muligheten til å opprette en personlig konto. Med en personlig konto vil du kunne lagre dine opplysninger slik at det blir enklere å handle i fremtiden. Dersom du ønsker å slette din konto med alle opplysninger kan du sende oss en e-post til post@norgeslykten.no, og så sletter vi kontoen med en gang.

Vilkår ved påmelding til nyhetsbrev

Dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev eller huker av på “jeg ønsker å motta tilbud og nyheter på e-post” når du bestiller en vare, samtykker du til at vi kan sende deg informasjon, nyheter og tilbud på e-post. Du kan selv melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å klikke på lenken på bunn av e-posten du har mottatt.